black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Stagiaire Shanna Maene aan het woord
26 april, 2024
Deel via:

Shanna Maene (36) liep gedurende 6 weken stage in ons dienstenchequekantoor in Zelzate als onderdeel van haar opleiding tot consulente in de dienstenchequesector. Enkele maanden later startte ze officieel als dienstenchequeconsulente in het TRIXXO kantoor in Lokeren. Lees hier het gesprekje dat we met haar hadden vlak na haar stageperiode.

Shanna: "Ik hoopte van harte dat mijn stage kon leiden tot een vaste aanstelling bij TRIXXO, en dat is nu ook gebeurd."

  • Naam: Shanna Maene
  • Woonplaats: Beervelde
  • Leeftijd: 36 jaar
  • Studies: Opleiding Consulent in de dienstenchequesector via Cevora
  • Duur stage: 6 weken
  • Plaats: TRIXXO Dienstencheques Zelzate

Hoe ben je bij TRIXXO terechtgekomen?

Voor mijn opleiding tot dienstenchequeconsulente was ik op zoek naar een leuke stageplaats. TRIXXO viel me op via een advertentie op Facebook. Nieuwsgierig geworden bezocht ik de website en zo heb ik gesolliciteerd.

Wat heb je allemaal geleerd tijdens je stageperiode?

Bij TRIXXO heb ik de dagelijkse taken die bij de functie horen, zoals klantenservice en administratieve ondersteuning, snel zelfstandig leren uitvoeren. Ik moet me nog verder verdiepen in complexere zaken zoals RVA en zwangerschapsverloven, maar ik ben op de goede weg.

Wat denk je dat er nodig is om de functie van dienstenchequeconsulente te kunnen uitvoeren?

De rol vereist een veelzijdigheid aan vaardigheden: snel kunnen schakelen tussen verschillende taken, altijd vriendelijk en geduldig zijn, maar je ook kordater kunnen opstellen wanneer nodig. Belangrijk is ook oplossingsgericht denken en goed op de hoogte zijn van alle administratieve processen.

Zou je ooit willen terugkomen?

Ik hoop van harte dat mijn stage kan leiden tot een vaste aanstelling bij TRIXXO. Mijn tijd hier heeft me niet alleen waardevolle ervaringen bijgebracht, maar ook een verlangen om verder te groeien en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

Welke 3 woorden beschrijven jouw stageperiode bij TRIXXO het best?

    • Verantwoordelijkheid
    • Sociaal contact
    • Schakelen

    Wat gaat je het meest bijblijven van je stage bij TRIXXO?

    Dat de functie van dienstenchequeconsulente er eentje is vol variatie, de dagen vliegen voorbij. Deze job is ook nooit voorspelbaar en bevat veel sociaal contact, zowel met de huishoudhulpen als met klanten. Zij rekenen erop dat jij alles in goede banen leidt, en die verantwoordelijkheid vind ik wel leuk. Ook het snelle schakelen bij onverwachte situaties hebben me waardevolle probleemoplossende vaardigheden geleerd.

    Wil jij ook een eerste werkervaring opdoen bij TRIXXO Dienstencheques?
    Vul hier het formulier in om je aan te melden voor een stage of studentenjob. Tot binnenkort!

    TRIXXO Nieuws

    Bekijk ook deze artikels