black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO Dienstencheques neemt Verem Cleaning over
03 juli, 2024
Deel via:

We kondigen met trots de overname aan van 50 huishoudhulpen van het familiebedrijf Verem Cleaning uit Wichelen. De huishoudhulpen zijn sinds 1 juli aan de slag bij het bestaande TRIXXO-kantoor in Berlare. Verem Cleaning bood huishoudhulp en strijkhulp via een strijkatelier. Eén zaakvoerster van Verem maakt mee de overstap naar TRIXXO en blijft zo een gekend gezicht voor de huishoudhulpen en klanten.

Een bewuste keuze voor groei en continuïteit

De overname is een weloverwogen beslissing. Oprichtster Carine startte Verem Cleaning in 2005. Nu, zo’n 19 jaar later, gaat ze met pensioen. Om de continuïteit te verzekeren, besloot ze om de werknemers en klanten van Verem Cleaning onder te brengen in een grotere organisatie. Dit biedt tal van voordelen, zoals een breder dienstenaanbod en een sterkere ondersteuning. De klanten van Verem Cleaning zullen zoals altijd door dezelfde huishoudhulp worden geholpen, en de klanten van het strijkatelier kunnen nu terecht bij het TRIXXO strijkatelier in Berlare.

Behoud van loonvoorwaarden

Luciana Costa, Integration Manager bij TRIXXO: 

"We waarborgen dat de huishoudhulpen hun huidige loonvoorwaarden behouden en net als bij Verem Cleaning in een familiale sfeer kunnen werken. TRIXXO Dienstencheques staat bekend om zijn lokaal kantorennetwerk en het bieden van extra’s aan onze medewerkers, zoals concerttickets voor de TRIXXO Arena. Daarnaast organiseren we jaarlijks een familiedag voor onze meer dan 10.000 huishoudhulpen. We zijn verheugd om de huishoudhulpen en klanten van Verem Cleaning te verwelkomen in de TRIXXO-familie."

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels