black decorative triangle
TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

TRIXXO Familiedag breidt uit met Kinepolis: plezier voor meer dan 20.000 familieleden in Plopsa-parken én de bioscoop
05 oktober, 2024
Deel via:

Op 5 oktober 2024 genoten meer dan 20.000 TRIXXO-medewerkers – huishoudhulpen, uitzendkrachten en bedienden van TRIXXO – en hun families van een onvergetelijke Familiedag verspreid over maar liefst 10(!) locaties. Dit jaar werd het vertrouwde format uitgebreid: naast de vijf Plopsa-parken konden collega’s ook kiezen voor een filmnamiddag in vijf Kinepolis complexen. Dit zorgde ervoor zorgde dat er voor iedereen wat te beleven viel.

Plopsa of Kinepolis: voor elk wat wils

De TRIXXO Familiedag trok opnieuw 20.000 aanwezigen. Deze onvergetelijke dag staat bekend als een evenement voor het hele gezin, waarbij medewerkers en hun families gratis toegang krijgen tot 1 van de 5 Plopsa-parken. Dit jaar ging TRIXXO een stap verder door ook filmtickets voor Kinepolis aan te bieden als optie.

“We wilden dit jaar onze collega’s nog meer keuze geven,” aldus Luc Jeurissen, oprichter van TRIXXO Group. “Met de toevoeging van Kinepolis konden we niet alleen gezinnen met kinderen een fijne dag bieden, maar ook collega’s zonder kinderen of collega’s die een rustigere invulling van de dag wilden. Het enthousiasme over beide opties toont dat deze uitbreiding een schot in de roos was.”

Meer dan een personeelsevenement

De TRIXXO Familiedag is niet alleen een jaarlijks terugkerend personeelsevenement, maar ook een blijk van waardering voor de inzet van alle medewerkers. “Wij geloven dat investeren in de tevredenheid van onze medewerkers zich vertaalt in betrokkenheid en loyaliteit,” aldus Luc Jeurissen. “De Familiedag is voor ons een manier om die verbondenheid te versterken, en we zijn blij dat zoveel collega’s en hun families opnieuw van de dag hebben genoten.”

Een geslaagde Familiedag met een belangrijke boodschap

Terwijl TRIXXO tevreden terugblikt op een geslaagde Familiedag, wil het ook aandacht vragen voor de recente ontwikkelingen in de dienstenchequesector met het Vlaamse regeerakkoord:

“TRIXXO zet zich volop in voor het welzijn van huishoudhulpen en de toekomst van de dienstenchequesector. Wij vragen Vlaamse regering om de opbrengst van de prijsverhoging én het wegvallen van de fiscale aftrek te investeren in de herwaardering van de sector.” benadrukt Jeurissen. “Enerzijds is het cruciaal dat deze extra middelen ten goede komen aan onze huishoudhulpen. Zij zijn de ruggengraat van onze sector en verdienen onze waardering en ondersteuning. Anderzijds moeten deze middelen ook worden ingezet om de leefbaarheid, rendabiliteit en dus ook de toekomst van de hele dienstenchequesector te waarborgen.”

TRIXXO Nieuws

Bekijk ook deze artikels