Over TRIXXO

De TRIXXO Groep

Over TRIXXO

De TRIXXO groep is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in verschillende domeinen.

Deze groep is begonnen onder de naam “Work at Home”, opgericht door ondernemer Luc Jeurissen. Al snel groeide “Work at Home” uit tot een grote speler op vlak van dienstencheques. Na verloop van tijd werd de stap gezet om een eigen uitzendkantoor op te richten onder de naam “Plugin Jobs”.

Work at Home bleef groeien en andere bedrijven overnemen. In 2015 werd de beslissing genomen om van naam te veranderen. Zowel “Work at Home”, als “Plugin Jobs” gingen voortaan door het leven als “TRIXXO”, met de onderverdeling in TRIXXO Thuispartner & TRIXXO Jobs.

In de loop van 2016 werd de firma Clixxs overgenomen. Dit zorgde ervoor dat TRIXXO plots de grootste speler werd op vlak van dienstencheques in België. Ondertussen is ook de ambitie bekend gemaakt om in de HR-sector grote sprongen te nemen. Tegen 2023 wil TRIXXO ook bij de grootste spelers in deze sector behoren.

“The Sky is the limit” voor de TRIXXO groep!

TRIXXO Rules!

How we rule!

First rule

We love challenges and like to grow!

Bij TRIXXO staat groei centraal! Zowel de groei van onze onderneming, als deze van onze werknemers. Dit zorgt uiteraard voor vele uitdagingen waar we graag met volle moed tegen aan gaan.

Second rule

We keep things clear and act fast!

Snelheid is ontzettend belangrijk binnen de TRIXXO groep. Daarom moeten we snel kunnen schakelen, zonder alles nodeloos ingewikkeld te maken voor anderen.

Third rule

We show initiative and work together!

We hebben graag mensen die van aanpakken weten en die initiatief tonen. Toch sta je er binnen TRIXXO nooit alleen voor. Wij werken als een team!

Werken bij TRIXXO

Ben je ambitieus en wil je graag een bedrijf in volle expansie helpen groeien? Teken mee dit mooie verhaal uit en kijk hoe anderen werken bij TRIXXO ervaren…