Hulp bij boodschappen

Hulp bij boodschappen

Boodschappen aan huis via de boodschappendienst
van TRIXXO

Een service op maat via huishoudhulp met dienstencheques. Ideaal voor personen met tijdsgebrek of personen die zich moeilijker kunnen verplaatsen zoals ouderen.

Over hulp bij
boodschappen

Dagelijkse boodschappen in de supermarkt, even langs de apotheek of de bakker… Geef dit gerust uit handen via huishoudhulp bij TRIXXO.  Indien gewenst plaatsen wij de boodschappen ook netjes op hun plaats in de koelkast en in de kasten, dat kies je als klant helemaal zelf. Handig toch? En het allerbelangrijkste: onze huishoudhulp kan je woning ook komen poetsen, je strijk doen en koken. Zo heb jij weer de tijd voor wat echt telt!

Takenpakket van een huishoudhulp

  • Poetshulp,
  • Strijkhulp
  • Koken,
  • Hulp bij boodschappen. 

Hulp bij boodschappen via dienstencheques

Waarom kiezen voor TRIXXO

TRIXXO HOME werkt via dienstencheques. Jouw huishoudhulp wordt dus erg voordelig door de fiscale aftrek. Daarnaast focussen we ons op de verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we via onze jobcoaches en gerichte opleidingen voor onze huishoudhulpen. Alsook focussen we ons op constante verbetering van onze back-office. Zo wordt er fel ingezet op een verbetering van onze administratieve diensten en heel onze IT-infrastructuur. Zo kan de administratie en opvolging efficiënter gebeuren en kan je als klant op beide oren slapen.