Hulp bij koken

Hulp bij koken via dienstencheques

Maaltijden bereiden aan huis via huishoudhulp van TRIXXO

Geen tijd om te koken? Of is het klaarmaken van eten fysiek niet haalbaar voor u? Onze huishoudhulp biedt een service op maat via dienstencheques. Ideaal voor personen met tijdsgebrek of personen die zich moeilijker kunnen verplaatsen zoals ouderen.

Over hulp bij
koken

Een warme maaltijd koken in jouw keuken via dienstencheques. Zo zorg je op een goedkope manier voor een dagelijkse verse maaltijd naar keuze. Jij beslist zelf wanneer u hulp nodig hebt en wij regelen de rest.  Je kan onze huishoudhulp ook inschakelen voor andere diensten: poetsen, strijken of boodschappen doen.

Het takenpakket van een huishoudhulp

  • Poetshulp,
  • Strijkhulp
  • Koken,
  • Hulp bij boodschappen.

Hulp bij koken via dienstencheques

Waarom kiezen voor TRIXXO

TRIXXO HOME werkt via dienstencheques. Jouw huishoudhulp wordt dus erg voordelig door de fiscale aftrek. Daarnaast focussen we ons op de verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we via onze jobcoaches en gerichte opleidingen voor onze huishoudhulpen. Alsook focussen we ons op constante verbetering van onze back-office. Zo wordt er fel ingezet op een verbetering van onze administratieve diensten en heel onze IT-infrastructuur. Zo kan de administratie en opvolging efficiënter gebeuren en kan je als klant op beide oren slapen.