Poetshulp

Poetshulp via TRIXXO

De snelste weg naar
een stralend huis met
een poetshulp van TRIXXO

Op zoek naar een en ervaren schoonmaker of schoonmaakster? TRIXXO Home is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wil je zelf aan de slag gaan als poetshulp? TRIXXO Home is steeds op zoek naar nieuwe collega’s.

Over
poetshulp

Een poetshulp is de rots in de branding voor heel wat gezinnen.

Takenpakket

Dweilen, ramen poetsen, stofzuigen, … Onze poesthulpen zorgen voor het verdwijnen van stof en het proper maken van heel het huis. Zij beschikken over de helpende handen die jij nodig hebt, zodat jij de tijd hebt voor wat echt telt. Naast poetshulp kan je onze hulpen ook inschakelen voor: strijken, boodschappen en koken.

Poetshulp met dienstencheques

Waarom kiezen voor TRIXXO

TRIXXO HOME werkt via dienstencheques. Jouw poetshulp wordt dus erg voordelig door de fiscale aftrek. Daarnaast focussen we ons op de verbetering van onze dienstverlening. Dit doen we via onze jobcoaches en gerichte opleidingen voor onze huishoudhulpen. Alsook focussen we ons op constante verbetering van onze back-office. Zo wordt er fel ingezet op een verbetering van onze administratieve diensten en heel onze IT-infrastructuur. Zo kan de administratie en opvolging efficiënter gebeuren en kan je als klant op beide oren slapen.