Poetshulp aanvragen

TRIXXO Thuispartner

Poetshulp
aanvragen

Dan is TRIXXO de ideale oplossing voor jou. Via dienstencheques is een poetsvrouw of poetsman lekker goedkoop. Profiteer er nu van en geniet nu nog meer van jouw vrije tijd! Het beste van al? Je kan ons ook inschakelen voor de rest van het huishouden: poetsen, strijken, koken en boodschappen doen.

Voordelen TRIXXO

Waarom een poetshulp
van TRIXXO Thuispartner?

KWALITEIT EN ONTZORGING

Bij TRIXXO Thuispartner krijg je kwaliteit. Je kan bij ons terecht voor huishoudhulpen die goed begeleid worden door hun coaches. Zij kunnen je tevens verder helpen met het bestellen van kwalitatieve poetsproducten die tot bij jou thuis geleverd kunnen worden. Zo krijg je de kwaliteit van een industriële poetsfirma, terwijl je zelf niet moet sleuren met alle producten.

BETROUWBAAR EN
GEMOTIVEERD

Met bijna 15 jaar ervaring in de sector is TRIXXO ondertussen een vaste waarde binnen de sector van poetsbureaus met dienstencheques.

We proberen constant te groeien, niet alleen in omvang maar ook in kwaliteit van onze prestaties. Deze motivatie proberen we ook mee te geven aan onze huishoudhulpen!

Een extra motivatie is ook ons voordelenpakket voor klanten. Hiermee krijg je korting bij diverse activiteiten en ondernemingen zodat je nog meer kan genieten van je extra vrije tijd.

BETAALBAAR

Een extra paar handen is onbetaalbaar en toch bewijst TRIXXO het tegenovergestelde. Je kan onze huishoudhulpen betalen met dienstencheques.

In Vlaanderen: een dienstencheque kost slechts 9 euro, maar na fiscale aftrek zal dit uiteindelijk zelfs maar 6,30 euro kosten.

In Brussel: een dienstencheque kost slechts 9 euro, maar na fiscale aftrek zal dit uiteindelijk zelfs maar 7,65 euro kosten.

In Wallonië: een dienstencheque kost slechts 9 euro, maar na fiscale aftrek zal dit uiteindelijk zelfs maar 8,10 euro kosten.

Heerlijk toch?

Algemene voorwaarden

Kijk hier naar onze Algemene Voorwaarden

Taken van een poetshulp

Een poetshulp aan huis kan meer taken uitvoeren dan enkel poetsen.

Zij kunnen ook zorgen voor jouw strijk, voor het bereiden van uw maaltijden, voor boodschappen te doen, en zoveel meer…

Vind poetshulp

Zoek naar huishoudhulp bij een TRIXXO kantoor bij jou in de buurt

TRIXXO Familie

Testimonials van onze klanten

Frank uit Holsbeek

TRIXXO bedankt voor de goede hulp en dito communicatie.

Els uit Temse

Tijdens de hittegolf help ik met plezier mijn top-huishoudhulp door deze extreme hitte. Haar programma is aangepast, ze mag vroeger beginnen en krijgt verplichte rust- en drankpauzes.