Werken als poetshulp

TRIXXO Poetshulp

Werken als
poetshulp

Ben jij op zoek naar een job als poetsvrouw of poetsman? Geweldig nieuws! We zijn immers steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Laat het ons weten en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze TRIXXO-familie. Word jij de onmisbare helpende hand in vele huishoudens? En wat houdt deze job juist in? Op deze pagina vind je antwoord op al deze vragen.

TRIXXO Poetshulpen

Waarom zou jij deel willen uitmaken van de TRIXXO familie?

Kies voor stabiliteit en
een zeer goed loon!

TRIXXO biedt een vast contract met zeer sterk loon. Als grootste marktleider bieden wij niet alleen werkzekerheid, maar zorgen we ook voor een correcte en tijdige uitbetaling.

Dit breiden we uit met maaltijdcheques, eindejaarspremie, vakantiegeld, … En nog tal van extralegale voordelen!

De ultieme work-life
balance!

De balans tussen werk en privé is uiterst belangrijk. Hier draagt TRIXXO zijn steentje aan bij.

De balans tussen werk en privé is uiterst belangrijk. Hier draagt TRIXXO zijn steentje aan bij. Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen werkrooster samen te stellen. Je werkt in je eigen regio, wanneer het best past voor je privé-agenda. Toch gaan we graag verder dan dat alleen.

Vanaf november lanceert TRIXXO zijn eigen Employee Benefit Program. Dat wilt zeggen dat iedereen die deel uitmaakt van de TRIXXO-familie zijn eigen voordelenkaart krijgt. Hiermee krijg je recht op kortingen bij meer dan 1.000 handelaars. Denk bijvoorbeeld maar aan korting bij ICI Paris, Bongo, Zalando, Kinepolis, Plopsaland, en zo veel meer.

Werk in een groeiend bedrijf
met familiale sfeer!

Als lid van de TRIXXO-familie maak je deel uit van één van de snelst groeiende families in België. Toch blijven we ons familiaal karakter behouden. We leggen onze medewerkers dan ook regelmatig in de watten, want onze huishoudhulpen zijn de ‘trots van TRIXXO’. Vraag maar eens naar de geschenkjes die we ieder jaar geven voor “dag van de huishoudhulp”.

Je toekomstige collega’s vertellen je hier graag meer over.

Taken Poetshulp

Een poetshulp doet meer
dan enkel poetsen, en dat maakt de job erg veelzijdig.

Waarom kiezen voor een jobs als poetshulp? Naast hulp in het huishouden via poetshulp kunnen gezinnen jou ook inschakelen voor hulp met boodschappen, koken en strijken.

Waarom kiezen voor een job als poetshulp bij TRIXXO? De balans tussen werk en privé is uiterst belangrijk. Hier draagt TRIXXO zijn steentje aan bij. Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen werkrooster samen te stellen. Je werkt in je eigen regio, wanneer het best past voor je privé-agenda. Toch gaan we graag verder dan dat alleen.

Vanaf november lanceert TRIXXO zijn eigen Employee Benefit Program. Dat wilt zeggen dat iedereen die deel uitmaakt van de TRIXXO-familie zijn eigen voordelenkaart krijgt. Hiermee krijg je recht op kortingen bij meer dan 1.000 handelaars. Denk bijvoorbeeld maar aan korting bij ICI Paris, Bongo, Zalando, Kinepolis, Plopsaland, en zo veel meer. Wil je alle voordelen ontdekken? Kom dan zeker eens op gesprek en we leggen het je haarfijn uit.

Start als poetshulp

Solliciteer bij een TRIXXO kantoor bij jou in de buurt

TRIXXO Familie

Getuigenissen van onze collega’s

Luciana – Home & Care Partner

De TRIXXO familie is een belangrijk deel
van mijn leven geworden.

Jacqueline – Home & Care Partner

Vroeger was ik zelf huishoudhulp, ondertussen ben ik één
van de meest ervaren Consulenten binnen TRIXXO Home.