Strijkhulp aanvragen

TRIXXO Thuispartner

Strijkhulp
aanvragen

Wil je ook gebruik maken van onze strijkhulp via dienstencheques? Vraag dan strijkhulp aan bij de dichtbijzijnde kantoor bij jou in de buurt. Je kan hiervoor terecht in één van onze strijkateliers of bij onze huishoudhulpen. In beide gevallen betaal je met dienstencheques. Het beste van al? Je kan ons ook inschakelen voor de rest van het huishouden: poetsen, strijken, koken en boodschappen doen.

Voordelen TRIXXO

Waarom een strijkhulp
van TRIXXO Thuispartner?

KWALITEIT EN ONTZORGING

Bij TRIXXO Thuispartner krijg je kwaliteit. Je kan bij ons terecht voor huishoudhulpen die goed begeleid worden door hun coaches. Zij kunnen je tevens verder helpen met het bestellen van kwalitatieve poetsproducten die tot bij jou thuis geleverd kunnen worden. Zo krijg je de kwaliteit van een industriële poetsfirma, terwijl je zelf niet moet sleuren met alle producten.

BETROUWBAAR EN
GEMOTIVEERD

Met bijna 15 jaar ervaring in de sector is TRIXXO ondertussen een vaste waarde binnen de sector van poetsbureaus met dienstencheques.

We proberen constant te groeien, niet alleen in omvang maar ook in kwaliteit van onze prestaties. Deze motivatie proberen we ook mee te geven aan onze huishoudhulpen!

Een extra motivatie is ook ons voordelenpakket voor klanten. Hiermee krijg je korting bij diverse activiteiten en ondernemingen zodat je nog meer kan genieten van je extra vrije tijd.

BETAALBAAR

Een extra paar handen is onbetaalbaar en toch bewijst TRIXXO het tegenovergestelde. Je kan onze huishoudhulpen betalen met dienstencheques.

In Vlaanderen: een dienstencheque kost slechts 9 euro, maar na fiscale aftrek zal dit uiteindelijk zelfs maar 6,30 euro kosten.

In Brussel: een dienstencheque kost slechts 9 euro, maar na fiscale aftrek zal dit uiteindelijk zelfs maar 7,65 euro kosten.

In Wallonië: een dienstencheque kost slechts 9 euro, maar na fiscale aftrek zal dit uiteindelijk zelfs maar 8,10 euro kosten.

Heerlijk toch?

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Taken van een strijkhulp

Geen zin om je overhemden, t-shirts, pantalons, … te strijken? Laat het aan onze strijkhulpen over. Je kan hiervoor terecht in één van onze strijkateliers of bij onze huishoudhulpen. In beide gevallen betaal je met dienstencheques. Dit betekent minder vervelend werk en meer vrije tijd!

Vind een strijkhulp

Zoek een TRIXXO kantoor bij jou in de buurt, en contacteer ons.

TRIXXO Familie

Getuigenissen van onze klanten

Maroesjka uit Limburg

Wij zijn blij dat Dorota bij ons werkt en proberen haar ook zo goed mogelijk te soigneren. Bedankt voor de tophulp!

Nancy uit Tessenderlo

Onze poetsman is een meerwaarde in ons gezin. Zonder hem was ons huisje niet zo netjes en warm. Thanks TRIXXO!