Coronavirus

Update Coronamaatregelen klanten – TRIXXO Dienstencheques

  • maart 30, 2020

Beste klant,

Gezien de recente beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, brengen we je via deze weg op de hoogte dat de tijdelijke sluiting van TRIXXO Dienstencheques verlengd wordt tot en met 31 mei. Hoe lang zal deze situatie blijven duren? Helaas kunnen wij hier momenteel geen sluitend antwoord op geven. We bevinden ons nog steeds in een ongeziene periode en we hopen van harte dat het goed gaat met: jou, je gezin, je familie en je vrienden. Aan alle collega’s en klanten die geconfronteerd worden met het virus, zelf of via familie of vrienden, heel veel beterschap, moed en sterkte! 💚 Voorlopig komt de huishoudhulp niet langs tot tegenbericht van ons.

Echter krijgen we heel wat aanvragen van collega huishoudhulpen die graag aan de slag willen blijven. Aan de andere kant zijn er ook veel aanvragen van klanten die echt zouden willen dat hun huishoudhulp terugkomt. Bovendien zijn er ook heel veel mensen in de zorg en oudere mensen die nood hebben aan huishoudhulp. Om die reden polsen we bij jou of er interesse is om de huishoudhulp terug op te starten. Mocht je interesse hebben, registreer je via de link die je ontving via mail of sms. Uiteraard gaat jullie veiligheid en die van de klanten voor en daarom voorzien wij het volgende.

Voor elke huishoudhulp voorzien wij:
– Mondmaskers,
– Handschoenen,
– Papieren handdoeken,
– Papieren zakdoeken,
– Handgel.

Daarenboven vragen wij aan jou de volgende maatregelen:
– Dat de kamers op voorhand verlucht worden.
– Dat de huishoudhulp in een ruimte kan werken waar er niemand aanwezig is.
– Een propere handdoek en handzeep.
– Een desinfecterend middel om te poetsen (bijvoorbeeld Javel 10 * verdund met water).
– En uiteraard het poetsmateriaal en de producten, zoals steeds. 😊

We willen hier absoluut benadrukken dat de huishoudhulp opnieuw zal stopgezet worden indien deze regels niet nageleefd worden. Voor ons is het belangrijk een goed contact met jou te behouden. Daarom kan je ons tijdens deze periode op volgend nummer bereiken. Ook via onze Facebookpagina houden we contact: telefoon: 078 150 550, mail: home@trixxo.be.

Heb je dienstencheques (zowel papieren als elektronische) die bijna vervallen?
Er werd recent beslist dat de dienstencheques die in de periode van de coronacrisis vervallen, langer geldig blijven. Deze dienstencheques zullen een geldigheidsduur van 15 maanden hebben in plaats van 12 maanden hebben. Dit betekent dat bijna vervallen cheques nog 3 maanden extra geldig blijven.

Valt de administratieve vergoeding voor dit jaar weg gezien de situatie?
Helaas kunnen we de administratieve kost van dit jaar niet laten vallen, mits dit ook voor ons een periode van overmacht is. Indien je een huishoudhulp wenst in deze periode, laat dit weten via de link die je ontving via mail of sms. Wij doen ons uiterste best om de huishoudhulp zo snel mogelijk opnieuw voor je op te starten. Gezien de huidige overmachtssituatie kunnen we echter geen hulp garanderen.

We volgen de maatregelen op de voet. Moesten er wijzigingen optreden, brengen we je hier meteen van op de hoogte. Hopelijk kunnen we rekenen op jouw begrip. Alvast hartelijk bedankt.

Laten we deze dagen goed voor elkaar zorgen,
Het TRIXXO team