Over TRIXXO Thuispartner

TRIXXO Thuispartner

Al 15 jaar een vaste waarde

Bij de invoering van het systeem van dienstencheques in België sprong ondernemer Luc Jeurissen in 2004 mee op de kar. Hij startte een eigen dienstenchequebedrijf in Hoeselt, Limburg.

Onder de naam ‘Work@home’ werden in de omliggende gemeenten nieuwe kantoren geopend. In 2010 werd de eerste overname gerealiseerd, het zou de eerste van vele zijn… In 2016 breidde zo ons dienstenchequeverhaal uit met de komst van Home Maid, het segment van de exclusieve huishoudhulp.

Nieuwe markten werden verkend, met als kers op de taart de start van Plug-injobs in 2014. De uitzendsector kreeg er een belangrijke speler bij.

In 2017 bundelden we onze krachten onder de naam TRIXXO en bewandelen we verder het groeipad. Dit maakt dat we vandaag de grootste nationale speler zijn in de dienstenchequesector, onder de noemer TRIXXO Thuispartner. Ook de ambitie van TRIXXO Jobs reikt ver met als doel om tegen 2023 bij de grootste spelers in de HR-sector te behoren.

The sky is the limit voor de TRIXXO Groep.

Werken bij TRIXXO

Ben je ambitieus en wil je graag een bedrijf in volle expansie helpen groeien? Teken mee dit mooie verhaal uit en kijk hoe anderen werken bij TRIXXO ervaren…