Over TRIXXO Thuispartner

TRIXXO Thuispartner

Al 15 jaar een vaste waarde

Al 15 jaar is TRIXXO via dienstencheques een trouwe partner voor 55.000 gezinnen in België. We zorgen voor meer vrije tijd van al deze gezinnen.

Onze huishoudhulpen maken jouw huishouden een stuk aangenamer door te helpen met poetsen, strijken, koken en boodschappen doen.

Toch gaat TRIXXO verder dan dit. Met ons klusjesplatform kunnen wij ook zorgen voor tuinmannen, klusjesmannen, babysitters en zoveel meer. Ben jij opzoek naar een eenmalige hulp in huis of eerder regelmatig? Neem dan zeker een kijkje naar de helpende handen die wij jou kunnen aanbieden!

Exxtra Bijverdienen

Totale ontzorging
bij TRIXXO

TRIXXO was al actief in de dienstencheques met huishoudhulpen, in de thuiszorg, in de HR en in opleidingen. Vanaf heden zorgt TRIXXO zelfs voor de totale ontzorging via ons klusjesplatform. Zoek je een bijverdienste? Of zoek je een tuinman, klusjesman of andere hulp in en rondom het huis? Klik dan hier en schrijf je onmiddelijk in!

Werken bij TRIXXO

Ben je ambitieus en wil je graag een bedrijf in volle expansie helpen groeien? Teken mee dit mooie verhaal uit en kijk hoe anderen werken bij TRIXXO ervaren…