Werken bij TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Stap mee in dit prachtig groeiverhaal!

TRIXXO is een extreem snelgroeiende familie. Het kan hier vaak hectisch zijn maar het geeft zoveel voldoening om mee te werken aan de opbouw van dit prachtverhaal! Met onze team statement zie je onmiddellijk uit welk hout je gesneden moet zijn om in ons team te passen.

Verder vind je hieronder enkele getuigenissen van TRIXXO werknemers. Kijk maar eens naar hun ervaring met dit prachtbedrijf!

HR met een Persoonlijkheid

Always on
Exxpedition!

Werken bij TRIXXO is nooit saai! TRIXXO is constant in beweging. Het bedrijf blijft maar groeien en uitdagingen springen telkens weer tevoorschijn.

De sterkte van TRIXXO? Dat zijn wij, de werknemers! Samen vormen wij het gezicht en het karakter van TRIXXO naar de buitenwereld toe. Wij bepalen welke ervaringen de klant met ons heeft. Samen zorgen wij voor tevreden klanten. Samen creëren wij een fijne werkplek. Samen bouwen we aan ons succes!
Elke collega, ongeacht welke rol binnen de organisatie, maakt deel uit van het team en is een ambassadeur van TRIXXO.

Kijk hieronder maar eens naar enkele getuigenissen van onze collega’s…

TRIXXO Familie

Werken bij TRIXXO

Quotes

“Ik ben hier 3 jaar geleden begonnen met slechts 4 maanden ervaring op mijn CV en toch kreeg ik een job aangeboden als HR consultant. Ondertussen heb ik 3 kantoren onder mij en krijg ik dagelijks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.”
Lisa - Office Manager
“Als je carrière wilt maken is TRIXXO de geschikte keuze voor je en ook qua sfeer is het hier top. Ik zou het zeker aanraden om binnen te stappen bij de TRIXXO familie!”
David - Office Manager
“Naast de geweldige sfeer geeft deze job mij ook een grote voldoening. Ik had laatst iemand aan de lijn die mij praktisch smeekte voor een job aangezien hij zijn huur niet kon betalen… Wel, een dag later had ik al een job voor hem gevonden!”
Esther - Senior HR Consultant
/

Interne vacatures TRIXXO bediendes

Vacatures bij
TRIXXO.

Wil je graag werken als bediende voor TRIXXO? Neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaande vacatures! Niet gevonden wat je zocht? Solliciteer dan spontaan of neem een kijkje op de TRIXXO Jobs pagina.

Diegem5 dagen ago

Afsprakenplanner (M/V/X) TRIXXO Jobs Diegem

Voor ons kantoor te Diegem zijn we op zoek naar een tweetalige (Fr/Nl) afsprakenplanner.

Gent7 dagen ago

Office Manager (M/V/X) TRIXXO Jobs Gent

Ons kantoor te Gent zoekt een nieuwe Office Manager! Zijn wij op zoek naar jou?

1 week ago

COO TRIXXO Dienstencheques

De TRIXXO GROEP is één van de snelst groeiende dienstverleners in België en dit zowel in de dienstenchequesector als uitzendarbeid (optie vast). TRIXXO Dienstencheques behoort bij de TOP van België. In de uitzendactiviteit TRIXXO Jobs willen we op zeer korte termijn een (inter)nationale speler zijn, de eerste stappen in Nederland zijn trouwens reeds gezet. Kortom, TRIXXO heeft grote ambities, waar groeien centraal staat en dit met de juiste missie, visie en strategie. Het zijn tenslotte de eigen mensen die het verschil maken in deze markt.

Om deze ambities mee waar te maken is TRIXXO op zoek naar een Chief Operating Officer (COO) voor TRIXXO Dienstencheques

Lier3 weken ago

Office Manager (M/V/X) TRIXXO JOBS Lier

Klaar om een nieuw uitzendkantoor te openen voor TRIXXO te Lier?

Beringen1 maand ago

Helpdeskmedewerker (M/V/X) voor het TRIXXIE-project binnen de TRIXXO-groep

Verzorgend personeel ondersteunen in de zorg voor hun patiënten (B2B) enerzijds, en de levenskwaliteit van alleenstaande thuiswonende senioren verhogen door een mooi aanbod van op maat ontwikkelde hoogtechnologische producten (B2C) anderzijds, dat is in een notendop waar het binnen TRIXXIE om draait. Om de service compleet te maken, zijn we op zoek naar een helpdeskmedewerker.

Meer Resultaten