Werken bij TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Stap mee in dit prachtig groeiverhaal!

TRIXXO is een extreem snelgroeiende familie. Het kan hier vaak hectisch zijn maar het geeft zoveel voldoening om mee te werken aan de opbouw van dit prachtverhaal! Met onze team statement zie je onmiddellijk uit welk hout je gesneden moet zijn om in ons team te passen.

Verder vind je hieronder enkele getuigenissen van TRIXXO werknemers. Kijk maar eens naar hun ervaring met dit prachtbedrijf!

HR met een Persoonlijkheid

Always on
Exxpedition!

Werken bij TRIXXO is nooit saai! TRIXXO is constant in beweging. Het bedrijf blijft maar groeien en uitdagingen springen telkens weer tevoorschijn.

De sterkte van TRIXXO? Dat zijn wij, de werknemers! Samen vormen wij het gezicht en het karakter van TRIXXO naar de buitenwereld toe. Wij bepalen welke ervaringen de klant met ons heeft. Samen zorgen wij voor tevreden klanten. Samen creëren wij een fijne werkplek. Samen bouwen we aan ons succes!
Elke collega, ongeacht welke rol binnen de organisatie, maakt deel uit van het team en is een ambassadeur van TRIXXO.

Kijk hieronder maar eens naar enkele getuigenissen van onze collega’s…

TRIXXO Familie

Werken bij TRIXXO

Quotes

“Ik ben hier 3 jaar geleden begonnen met slechts 4 maanden ervaring op mijn CV en toch kreeg ik een job aangeboden als HR consultant. Ondertussen heb ik 3 kantoren onder mij en krijg ik dagelijks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.”
Lisa - Office Manager
“Als je carrière wilt maken is TRIXXO de geschikte keuze voor je en ook qua sfeer is het hier top. Ik zou het zeker aanraden om binnen te stappen bij de TRIXXO familie!”
David - Office Manager
“Naast de geweldige sfeer geeft deze job mij ook een grote voldoening. Ik had laatst iemand aan de lijn die mij praktisch smeekte voor een job aangezien hij zijn huur niet kon betalen… Wel, een dag later had ik al een job voor hem gevonden!”
Esther - Senior HR Consultant
/

Interne vacatures TRIXXO bediendes

Vacatures bij
TRIXXO.

Wil je graag werken als bediende voor TRIXXO? Neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaande vacatures! Niet gevonden wat je zocht? Solliciteer dan spontaan of neem een kijkje op de TRIXXO Jobs pagina.

Gent4 weken ago

HR consultant Gent

Nu dat Limburg volledig groen is, moet Oost-Vlaanderen er ook aan geloven.

Het klein maar fijne team in Gent is aan gezelschap toe.

Ben jij de geknipte persoon?

Klik snel op “Meer info” en waag je kans!

Antwerpen (provincie) 1 maand ago

Accountmanager Antwerpen

Buiten HR Consultants en Office Managers, zijn we bij TRIXXO Jobs ook op zoek naar Accountmanagers die zich dag na dag inzetten voor onze afdeling Professionals.

Nieuwsgierig? Klik op “Meer info”.

Aarschot1 maand ago

HR Consultant Aarschot

Zoals u wellicht wel weet, zijn we sterk aan het groeien, en zoeken we regelmatig gemotiveerde zielen om onze bestaande teams te versterken.

Meer weten? “Meer info”!

Antwerpen1 maand ago

HR Consultant Safety

Ook in het Antwerpse beginnen de straten stilaan groen te kleuren.

We zijn in deze regio op zoek naar een HR Consultant die zich op een zeer aparte niche zal focussen.

Kriebelt het al? Je kent het protocol: klik op “Meer info”.

Leuven3 maanden ago

HR Consultant Leuven

Voor ons kantoor in Leuven zijn we op zoek naar een gedreven en gemotiveerde uitzendconsulent(e) om, samen met de Office Manager, het kantoor een grote speler te maken in het Leuvense.

Meer info via “Meer info”.

Meer Resultaten