Werken bij TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Stap mee in dit prachtig groeiverhaal!

TRIXXO is een extreem snelgroeiende familie. Het kan hier vaak hectisch zijn maar het geeft zoveel voldoening om mee te werken aan de opbouw van dit prachtverhaal! Met onze team statement zie je onmiddellijk uit welk hout je gesneden moet zijn om in ons team te passen.

Verder vind je hieronder enkele getuigenissen van TRIXXO werknemers. Kijk maar eens naar hun ervaring met dit prachtbedrijf!

HR met een Persoonlijkheid

Always on
Exxpedition!

Werken bij TRIXXO is nooit saai! TRIXXO is constant in beweging. Het bedrijf blijft maar groeien en uitdagingen springen telkens weer tevoorschijn.

De sterkte van TRIXXO? Dat zijn wij, de werknemers! Samen vormen wij het gezicht en het karakter van TRIXXO naar de buitenwereld toe. Wij bepalen welke ervaringen de klant met ons heeft. Samen zorgen wij voor tevreden klanten. Samen creëren wij een fijne werkplek. Samen bouwen we aan ons succes!
Elke collega, ongeacht welke rol binnen de organisatie, maakt deel uit van het team en is een ambassadeur van TRIXXO.

Kijk hieronder maar eens naar enkele getuigenissen van onze collega’s…

TRIXXO Familie

Werken bij TRIXXO

Quotes

“Ik ben hier 3 jaar geleden begonnen met slechts 4 maanden ervaring op mijn CV en toch kreeg ik een job aangeboden als HR consultant. Ondertussen heb ik 3 kantoren onder mij en krijg ik dagelijks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.”
Lisa - Office Manager
“Als je carrière wilt maken is TRIXXO de geschikte keuze voor je en ook qua sfeer is het hier top. Ik zou het zeker aanraden om binnen te stappen bij de TRIXXO familie!”
David - Office Manager
“Naast de geweldige sfeer geeft deze job mij ook een grote voldoening. Ik had laatst iemand aan de lijn die mij praktisch smeekte voor een job aangezien hij zijn huur niet kon betalen… Wel, een dag later had ik al een job voor hem gevonden!”
Esther - Senior HR Consultant
/

Interne vacatures TRIXXO bediendes

Vacatures bij
TRIXXO.

Wil je graag werken als bediende voor TRIXXO? Neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaande vacatures! Niet gevonden wat je zocht? Solliciteer dan spontaan of neem een kijkje op de TRIXXO Jobs pagina.

2 weken ago

Marketing Manager TRIXXO Groep

Als kerngezond bedrijf staat TRIXXO ook voor het verkennen van onontgonnen terreinen en nieuwe markten, het opstarten van ambitieuze projecten. Op het schap liggen tientallen uitdagingen, projecten, 101 ideeën. We hebben er ongelofelijk veel zin in. We willen beter doen, verder professionaliseren en de troeven die we nu al hebben, verruimen en grondiger uitspelen op de markt.

Om al onze ideeën te lanceren en uit te werken zijn we op zoek naar een Marketing Manager die met ons meedenkt en minstens even ambitieus is om de naam TRIXXO groot en groots te maken. We zoeken een creatief genie en specialist in het out-of-the-box-denken die ons van een massa aan input voorziet. Voor TRIXXO is een Marketing Manager ook een collega die zelf de handen uit de mouwen steekt en de capaciteiten heeft om voor output te zorgen.

Mechelen2 weken ago

Recruitment Specialist Mechelen

Ons kantoor in Mechelen zoekt versterking, klik snel verder voor meer info!

2 weken ago

Helpdeskmedewerker IT

Ook in de komende jaren zetten we in op sterke autonome groei en een ambitieus acquisitiemodel. Er liggen dus heel wat uitdagingen en projecten in het verschiet waarin digitalisering en automatisering een grote rol zullen spelen.

Het omwille van onze sterke groei en evolutie dat we op zoek zijn naar versterking voor ons IT-team.

2 weken ago

Interne Recruiter

De ambities voor TRIXXO reiken ver voor 2020, héél ver. Om onze doelen te bereiken, dienen we heel wat nieuw talent aan te trekken. Hiervoor zijn we op zoek naar een nieuwe collega die deze zoektocht in goede en efficiënte banen zal leiden als interne recruiter. De focus zal hierbij liggen in het werven en selecteren van HR Consultants voor TRIXXO Jobs.

1 maand ago

Dienstenchequeconsulent(e) Trixxo Home Zemst

Trixxo Home is de tak van de huishoudelijke hulp aan particulieren van de Trixxo-groep. Dankzij de inzet, de ambitie en het ondernemerschap van alle Trixxo’ers zijn we vandaag de grootste speler in de sector en is ons bedrijf in constante groei. Omwille van deze groei zijn we op zoek naar versterking voor ons team van dienstenchequeconsulenten.

Meer Resultaten