Werken bij TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Stap mee in dit prachtig groeiverhaal!

TRIXXO is een extreem snelgroeiende familie. Het kan hier vaak hectisch zijn maar het geeft zoveel voldoening om mee te werken aan de opbouw van dit prachtverhaal! Met onze team statement zie je onmiddellijk uit welk hout je gesneden moet zijn om in ons team te passen.

Verder vind je hieronder enkele getuigenissen van TRIXXO werknemers. Kijk maar eens naar hun ervaring met dit prachtbedrijf!

HR met een Persoonlijkheid

Always on
Exxpedition!

Werken bij TRIXXO is nooit saai! TRIXXO is constant in beweging. Het bedrijf blijft maar groeien en uitdagingen springen telkens weer tevoorschijn.

De sterkte van TRIXXO? Dat zijn wij, de werknemers! Samen vormen wij het gezicht en het karakter van TRIXXO naar de buitenwereld toe. Wij bepalen welke ervaringen de klant met ons heeft. Samen zorgen wij voor tevreden klanten. Samen creëren wij een fijne werkplek. Samen bouwen we aan ons succes!
Elke collega, ongeacht welke rol binnen de organisatie, maakt deel uit van het team en is een ambassadeur van TRIXXO.

Kijk hieronder maar eens naar enkele getuigenissen van onze collega’s…

TRIXXO Familie

Werken bij TRIXXO

Quotes

“Ik ben hier 3 jaar geleden begonnen met slechts 4 maanden ervaring op mijn CV en toch kreeg ik een job aangeboden als HR consultant. Ondertussen heb ik 3 kantoren onder mij en krijg ik dagelijks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.”
Lisa - Office Manager
“Als je carrière wilt maken is TRIXXO de geschikte keuze voor je en ook qua sfeer is het hier top. Ik zou het zeker aanraden om binnen te stappen bij de TRIXXO familie!”
David - Office Manager
“Naast de geweldige sfeer geeft deze job mij ook een grote voldoening. Ik had laatst iemand aan de lijn die mij praktisch smeekte voor een job aangezien hij zijn huur niet kon betalen… Wel, een dag later had ik al een job voor hem gevonden!”
Esther - Senior HR Consultant
/

Interne vacatures TRIXXO bediendes

Vacatures bij
TRIXXO.

Wil je graag werken als bediende voor TRIXXO? Neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaande vacatures! Niet gevonden wat je zocht? Solliciteer dan spontaan of neem een kijkje op de TRIXXO Jobs pagina.

22 uur ago

Office Manager (M/V/X) TRIXXO Jobs Lommel

Voor ons kantoor te Lommel zoeken we een ervaren Office Manager.

Lees snel verder!

6 dagen ago

Dienstenchequeconsulent(e) (M/V/X) TRIXXO Home Ham

TRIXXO Dienstencheques maakt deel uit van de TRIXXO Groep en is één van de grootste spelers in de sector. Voor ons kantoor te Ham zijn we op zoek naar versterking voor ons team van dienstenchequeconsulenten.

7 dagen ago

HR-Consultant M/V

Momenteel zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste hunter voor ons team in Aarschot. Hier leggen we de focus op rekrutering van arbeider en- bediendeprofielen.

Je taken bestaan voornamelijk uit het actief op zoek gaan naar kandidaten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek waarin je de vaardigheden en competenties van de kandidaat ontdekt, bied je de relevantste vacature aan.

Hasselt1 week ago

HR-Consultant Exxperts

Goed nieuws, we zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste hunter voor ons team van Exxperts. Hier leggen we de focus op rekrutering van (hogere)- bediendeprofielen.

Je taken bestaan voornamelijk uit het actief op zoek gaan naar kandidaten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek waarin je de vaardigheden en competenties van de kandidaat ontdekt, bied je de relevantste vacature aan.

 

 

Hasselt1 week ago

Office Manager

TRIXXO Exxperts is ter ondersteuning van haar groei op zoek naar een Office Manager voor het kantoor te Hasselt. Je gaat terecht komen in een enorm groeiend bedrijf waar er reële doorgroeimogelijkheden zijn alsook waar er een zeer vlakke open structuur heerst.

Bij Exxperts leggen we de focus op rekrutering van (hogere)- bediendeprofielen. Je taken bestaan voornamelijk uit het actief op zoek gaan naar kandidaten. Aan de hand van een persoonlijk gesprek waarin je de vaardigheden en competenties van de kandidaat ontdekt, bied je de relevantste vacature aan.

Ben jij die geschikte persoon die graag begint aan een schitterende carrière binnen ons team?

Meer Resultaten