Werken bij TRIXXO

Werken bij TRIXXO

Stap mee in dit prachtig groeiverhaal!

TRIXXO is een extreem snelgroeiende familie. Het kan hier vaak hectisch zijn maar het geeft zoveel voldoening om mee te werken aan de opbouw van dit prachtverhaal! Met onze team statement zie je onmiddellijk uit welk hout je gesneden moet zijn om in ons team te passen.

Verder vind je hieronder enkele getuigenissen van TRIXXO werknemers. Kijk maar eens naar hun ervaring met dit prachtbedrijf!

HR met een Persoonlijkheid

Always on
Exxpedition!

Werken bij TRIXXO is nooit saai! TRIXXO is constant in beweging. Het bedrijf blijft maar groeien en uitdagingen springen telkens weer tevoorschijn.

De sterkte van TRIXXO? Dat zijn wij, de werknemers! Samen vormen wij het gezicht en het karakter van TRIXXO naar de buitenwereld toe. Wij bepalen welke ervaringen de klant met ons heeft. Samen zorgen wij voor tevreden klanten. Samen creëren wij een fijne werkplek. Samen bouwen we aan ons succes!
Elke collega, ongeacht welke rol binnen de organisatie, maakt deel uit van het team en is een ambassadeur van TRIXXO.

Kijk hieronder maar eens naar enkele getuigenissen van onze collega’s…

TRIXXO Familie

Werken bij TRIXXO

Quotes

“Ik ben hier 3 jaar geleden begonnen met slechts 4 maanden ervaring op mijn CV en toch kreeg ik een job aangeboden als HR consultant. Ondertussen heb ik 3 kantoren onder mij en krijg ik dagelijks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.”
Lisa - Office Manager
“Als je carrière wilt maken is TRIXXO de geschikte keuze voor je en ook qua sfeer is het hier top. Ik zou het zeker aanraden om binnen te stappen bij de TRIXXO familie!”
David - Office Manager
“Naast de geweldige sfeer geeft deze job mij ook een grote voldoening. Ik had laatst iemand aan de lijn die mij praktisch smeekte voor een job aangezien hij zijn huur niet kon betalen… Wel, een dag later had ik al een job voor hem gevonden!”
Esther - Senior HR Consultant
/

Interne vacatures TRIXXO bediendes

Vacatures bij
TRIXXO.

Wil je graag werken als bediende voor TRIXXO? Neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaande vacatures! Niet gevonden wat je zocht? Solliciteer dan spontaan of neem een kijkje op de TRIXXO Jobs pagina.

Vilvoorde11 uur ago

Office Manager (M/V/X) TRIXXO Jobs Vilvoorde

Een nieuw uitzendkantoor openen voor TRIXXO Jobs te Vilvoorde?

Het kan!

Zaventem11 uur ago

Office Manager (M/V/X) TRIXXO Jobs Zaventem

Een nieuw uitzendkantoor openen voor TRIXXO Jobs te Zaventem?

Het kan!

Lommel12 uur ago

Recruitment Specialist (M/V/X) TRIXXO Jobs Lommel

TRIXXO Jobs te Lommel breidt uit!

Wil jij dit enthousiaste team versterken met jouw sterke telefonische skills en rekruteringstalent? Klik dan snel verder voor meer info!

2 dagen ago

Dienstenchequeconsulent(e) M/V/X TRIXXO Home Lille

TRIXXO Dienstencheques maakt deel uit van de TRIXXO Groep en is één van de grootste spelers in de sector. Voor ons kantoor te Lille zijn we op zoek naar versterking voor ons team van dienstenchequeconsulenten.

Mechelen2 dagen ago

Office Manager (M/V/X) TRIXXO Jobs Mechelen

Als Office Manager ben jij het gezicht van Trixxo in Mechelen. Je legt contacten met prospecten en verzorgt relaties met bestaande klanten. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan de leiding te nemen.

Zowel de binnendienst als de buitendienst zijn jouw terrein. Je stuurt jouw team aan en brengt jouw consulenten naar een hoger niveau. Eveneens prospecteer je in je eigen regio en draag je klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Je analyseert de behaalde resultaten van het team en stelt de te behalen doelstellingen op. Je staat steeds paraat voor jouw team van consulenten en bent resultaatgericht. Vervolgens rapporteer je aan de regiomanager en gaat regelmatig samen in overleg.

 

Meer Resultaten