2 maanden ago

Dienstenchequeconsulent(e) M/V/X TRIXXO Home Lille (m/v)

Functieomschrijving

TRIXXO Dienstencheques maakt deel uit van de TRIXXO Groep en is één van de grootste spelers in de sector. Voor ons kantoor te Lille zijn we op zoek naar versterking voor ons team van dienstenchequeconsulenten.

Verwachtingen

Samen met je collega’s sta je in voor de dagelijkse werking van het kantoor te Lille. Jullie staan in voor het onthaal, het aanwerven en het opvolgen van de prestaties van de huishoudhulpen. Naast het beheer van de planningen ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de personeelsadministratie en de loonverwerking.

Klantenservice staat bij TRIXXO centraal. Inspelen op de noden van de klant en zorgen voor een goede match met de huishoudhulp is hierbij cruciaal.

Profiel

Op zoek naar een gevarieerde functie met zowel een administratief als een commercieel takenpakket? Beschik je minimum over een diploma hoger secundair onderwijs met als extra troef ervaring in de personeelsadministratie? Goede kennis Nederlands? Aarzel dan zeker niet en stel je vandaag nog kandidaat!

Aanbod

TRIXXO biedt onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Loon volgens barema met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, vakantiegeld, 13e maand en een groepsverzekering. In een groeibedrijf als TRIXXO zijn doorgroeimogelijkheden gegarandeerd.

Solliciteer

Aan de slag

Dienstenchequeconsulent(e) M/V/X TRIXXO Home Lille (m/v)

BLADEREN