4 maanden ago

Dienstenchequeconsulent(e) Trixxo Home Zemst (m/v)

Functieomschrijving

Trixxo Home is de tak van de huishoudelijke hulp aan particulieren van de Trixxo-groep. Dankzij de inzet, de ambitie en het ondernemerschap van alle Trixxo’ers zijn we vandaag de grootste speler in de sector en is ons bedrijf in constante groei. Omwille van deze groei zijn we op zoek naar versterking voor ons team van dienstenchequeconsulenten.

Verwachtingen

Als dienstenchequeconsulent(e) sta je in voor de dagelijkse werking van een dienstenchequekantoor. Specifiek voor deze vacature zoeken we iemand die het beheer van het kantoor in Zemst voor zijn/haar rekening zal nemen omringd door een enthousiast team van collega’s. Dit houdt in dat je instaat voor het onthaal, het aanwerven en het opvolgen van de prestaties van je huishoudhulpen. Naast het beheer van de planningen ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van de personeelsadministratie en de loonverwerking.

Een goede match tussen de huishoudhulp en zijn/haar klant is cruciaal. Hiervoor onderzoek je de noden van de klant en probeer je deze zo goed mogelijk in te vullen. Je informeert klanten bij wijzigingen in de planning en voert tevredenheidsonderzoeken uit.

Je rapporteert aan de District Manager over de prestaties van je kantoor.

Profiel

Je beschikt minimum over een diploma hoger secundair onderwijs met als extra troef ervaring in de personeelsadministratie. Je hebt een basiskennis over het MS Office Pakket en kan vlot overweg met het internet.

Je bent van nature sociaal ingesteld en bent steeds bereid om mensen een helpende hand te bieden. Administratieve taken schrikken jou niet af en je gaat steeds planmatig te werk. Je beschikt over een goede kennis Nederlands en kan je behelpen in het Frans.

MAAR VOORAL: heb je een hands-on-mentaliteit en zie je geen problemen, alleen maar uitdagingen. Je hebt de goesting om een kantoor uit te bouwen en mee te werken aan de groei van Trixxo.

Aanbod

Trixxo biedt een uitdagende baan met een zeer uiteenlopend takenpakket en enthousiaste collega’s. Een vaste, voltijdse functie als bediende binnen een stabiel bedrijf. Loon volgens barema met extralegale voordelen als maaltijdcheques, 13e maand en een groepsverzekering.

Solliciteer

Aan de slag

Dienstenchequeconsulent(e) Trixxo Home Zemst (m/v)

BLADEREN