2 weken ago

Helpdeskmedewerker IT (m/v)

Functieomschrijving

Ook in de komende jaren zetten we in op sterke autonome groei en een ambitieus acquisitiemodel. Er liggen dus heel wat uitdagingen en projecten in het verschiet waarin digitalisering en automatisering een grote rol zullen spelen.

Het omwille van onze sterke groei en evolutie dat we op zoek zijn naar versterking voor ons IT-team.

Verwachtingen

Als helpdeskmedewerker IT bied je advies en technische ondersteuning aan onze meer dan 100 kantoren in hun dagelijkse werking. Je installeert hardware en software programma’s op pc’s om de eindgebruikers een gebruiksvriendelijke ICT-ondersteuning te bieden. Je installeert en update besturingssystemen. Je brengt daarbij terugkerende problemen in kaart en zoekt naar oplossingen en doet voorstellen tot verbetering.

Profiel

Je beschikt over een bachelor toegepaste informatica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goede kennis van PC Hardware, Windows en Microsoft toepassingen.

Aanbod

Met deze uitdagende job in een inspirerend en groeiend bedrijf als Trixxo beloven we je geen seconde verveling. Een team van enthousiaste collega’s zorgt tegelijkertijd voor een leuke en dynamische sfeer. Uiteraard voorzien we een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen als maaltijdcheques, 13e maand en vakantiegeld.

Solliciteer

Aan de slag

Helpdeskmedewerker IT (m/v)

BLADEREN