2 maanden ago

ICT Manager (m/v)

Functieomschrijving

Gedreven door een ambitieus acquisitiemodel streven we naar een substantiële groei van Trixxo, ook in de komende jaren. Om dit operationeel in efficiënte banen te leiden, is Trixxo op zoek naar een gedreven ICT Manager.

Verwachtingen

Met jouw IT-strategisch inzicht stoom je Trixxo klaar voor de toekomst.  Je selecteert en implementeert hiervoor een IT-platform die het optimale beheer van de diverse business units garandeert.

Je wordt geprikkeld door de nieuwste technologische evoluties en maakt hierbij steeds de reflectie naar Trixxo. Je initieert en ziet toe op de verdere digitalisering en automatisering van de bedrijfsprocessen.

Profiel

Gezien de omvang van onze organisatie en de key-positie van de functie, is het belangrijk dat je enkele jaren ervaring kan voorleggen in de ICT en in een leidinggevende functie, liefst in een grotere KMO-omgeving. Ook ervaring in projectmanagement is een belangrijke factor.

Voor de functie is een analytisch denkniveau vereist met de skills om een team aan te sturen. We zoeken een geboren leider en proactieve organisator die vertrouwd is met deadlines.

Een managementfunctie bij Trixxo houdt tot slot in dat je een hands-on-problem solver bent met een flinke portie flexibiliteit en stressbestendigheid.

Aanbod

In een dynamisch groeibedrijf als Trixxo krijg je toegang tot een uniek kader, met ruimte voor initiatief en creativiteit. Er is een vlakke structuur met korte communicatielijnen, snelle beslissingsprocessen en directe impact op het resultaat.

Uiteraard belonen we met een salarispakket in lijn met relevante ervaring, competenties en ambities.

Solliciteer

Aan de slag

ICT Manager (m/v)

BLADEREN