2 weken ago

Interne Recruiter (m/v)

Functieomschrijving

De ambities voor TRIXXO reiken ver voor 2020, héél ver. Om onze doelen te bereiken, dienen we heel wat nieuw talent aan te trekken. Hiervoor zijn we op zoek naar een nieuwe collega die deze zoektocht in goede en efficiënte banen zal leiden als interne recruiter. De focus zal hierbij liggen in het werven en selecteren van HR Consultants voor TRIXXO Jobs.

Verwachtingen

Op basis van informatie die jou bereikt vanuit het werkveld, breng je de rekruteringsnoden in kaart. Daarna ga je aan de slag om de vacatures in te vullen. Je hanteert hierbij een efficiënte werkmethode en maakt gebruik van het competentiegericht interview.

Profiel

Liefst heb je ervaring in werving en selectie en dit op basis van competentiemanagement. Je hebt het talent om mensen ‘warm’ te maken voor een job bij TRIXXO.

Daarnaast ben je gestructureerd en werk je overzichtelijk. Je kan ten alle tijde een stand van zaken geven en kan deze ook duidelijk rapporteren.

Aanbod

Vaste, voltijdse en een zeer uitdagende functie. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een sterk werving- en selectiebeleid in een toonaangevend dienstenbedrijf.

We voorzien een afwisselende job met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

Solliciteer

Aan de slag

Interne Recruiter (m/v)

BLADEREN