Antwerpen-stad, Antwerpen-haven, Kapelle, Beveren, Berchem, Mechelen, Gent, Leuven, Limburg8 maanden ago

Office managers - run je eigen kantoor! (m/v)

Functieomschrijving

TRIXXO Jobs is de uitzendtak van de TRIXXO Groep. We zijn een jong en ambitieus uitzendbedrijf in volle groei. 4 jaar geleden waren we met 4 collega’s, ondertussen zijn we een hechte groep van meer dan 50! Dàt maakt het zo interessant om voor TRIXXO Jobs aan de slag te gaan: iedereen met de goesting, de wil en een aantal competenties is in de mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. We worden ondersteund door de TRIXXO groep (meer dan 100 kantoren) & topondernemer Luc Jeurissen. Dit zorgt voor stabiliteit, quick-wins en geeft ons extra grote ruggensteun… Heb jij de ambitie om je te ontplooien in een bedrijf in volle expansie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Verwachtingen

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor de resultaten en de uitbouw van je kantoor. Dit houdt in dat je een team van uitzendconsulenten aanstuurt en coacht:

  • Je motiveert je team om samen vooropgestelde targets te behalen
  • Je leert je consulenten de kneepjes van het vak en zelfstandig werken
  • Je stimuleert een goede werksfeer en bouwt een sterk team uit
  • Je bent een echte coach van, en voorbeeld voor je team

Daarnaast ben je het gezicht van Trixxo voor bedrijven:

  • Je behoudt een persoonlijk contact met al je klanten en brengt regelmatig bedrijfsbezoeken
  • Je gaat op prospectie bij potentiële klanten en overtuigt hen van ons businessconcept
  • Je stelt kwaliteitsvolle kandidaten voor aan zowel potentiële als bestaande klanten

Profiel

We zijn op zoek naar een sprankelende Office Manager. Je voelt je als een vis in het water met het leggen van sociale/professionele contacten. Een echte teamplayer met de gave om mensen op een hoger niveau te tillen. Liefst met ervaring in HR / sales of een soortgelijke functie. Maar het zijn vooral enthousiasme, motivatie en leergierigheid die voor ons een echte must zijn.

Aanbod

Trixxo Jobs biedt een uitdagende baan met een zeer uiteenlopend takenpakket, inclusief enthousiaste collega’s.

We zijn een hechte familie, in een sterk groeiend bedrijf. Er zijn regelmatig teambuildingsactiviteiten en we drinken graag samen een glaasje na de werkuren!

We weten wel wat werken is. Nergens anders krijg je zoveel opportuniteiten en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de kans om een eigen kantoor te runnen in 1 van de snelst groeiende bedrijven van België. Een kans om met beide handen te grijpen!

Je krijgt een vaste en voltijdse functie met een aantrekkelijk loon en bonus. We hanteren een 40-urenstelsel met 20 wettelijke en 12 extralegale verlofdagen. Verder zijn er tal van bijkomende voordelen, die samen een marktconform loongebouw vormen. Een bedrijfswagen met tankkaart en een gsm zijn standaard voorzien.

Solliciteer

Aan de slag

Office managers - run je eigen kantoor! (m/v)

BLADEREN