Thuispartner

TRIXXO Thuispartner

Thuis kan iedereen wel een paar handen exxtra gebruiken!

Als marktleider op vlak van dienstencheques in België is TRIXXO dé referentie als het gaat over huishoudhulpen. Voor meer dan 7000 huishoudhulpen is TRIXXO Thuispartner een ideale werkgever. Wil je ook graag gezinnen helpen bij hun huishouden of heb je zelf nood aan een extra paar handen? Lees dan zeker verder.

Geniet meer van je kostbare vrije tijd, dankzij TRIXXO, jouw Thuispartner!

Over Huishoudhulp

Tijd voor duidelijkheid…
Wat is een huishoudhulp nu juist?

Onze huishoudhulpen kunnen diverse taken uitvoeren en maken zo het leven van meer dan 55.000 gezinnen veel aangenamer.

Vaak is er onduidelijkheid over welke taken huishoudhulpen wel en niet mogen uitvoeren. Huishoudhulpen mogen niets doen wat hun gezondheid in gevaar kan brengen. Denk maar aan het beklimmen van ladders, het herstellen van technische apparatuur of het hanteren van onhygiënische producten.

Waar zijn ze dan het beste in?

Jouw extra paar handen in het huishouden

Zij zorgen voor het verdwijnen van stof en het proper maken van heel het huis. Een zwabber, vaatdoek of dweil is hun niet onbekend. Bedden worden opgemaakt en heel je huis ruikt in een mum van tijd weer fris en alle oppervlakken in heel je woning blinken weer als vanouds. Zij beschikken over de helpende handen die u nodig hebt om wat meer vrije tijd te kunnen krijgen! Naast poetshulp kan je hen ook inschakelen voor: strijken, boodschappenen en koken.

Strijkhulp

Geen zin om je overhemden, t-shirts, pantalons, … te strijken? Laat het aan onze strijkhulpen over. Je kan hiervoor terecht in één van onze strijkateliers of bij onze huishoudhulpen. In beide gevallen betaal je met dienstencheques.

Thuispartner werken via dienstencheques

Huishoudhulpen van TRIXXO

Hoeveel dienstencheques je kan bestellen per jaar? En hoeveel deze dienstencheques kosten per uur? Dat is afhankelijk van uw gezinssituatie en woonplaats. Heb je nog nooit gewerkt met dienstencheques of wil je meer uitleg? Dan helpen wij je graag met de administratieve formaliteiten.

TRIXXO Thuispartner is er voor jou

TRIXXO Thuispartner heeft meer dan 7.000 huishoudhulpen
beschikbaar die je kunnen helpen in ieder stadium van je leven:

Heb je te weinig tijd voor het huishouden? Of wil je meer quality-time met je gezin? Onze huishoudhulpen zorgen graag voor een helpende hand in het huishouden!

Carrièretijger

Die weinige kostbare vrije tijd die je hebt wil je liever in je carrière steken dan in het huishouden… Daarom staat er een huishoudhulp van TRIXXO paraat!

Gezinsuitbreiding

Wanneer je gezin groter wordt, wordt je vrije tijd schaarser. Er komen veel extra taken op de proppen, en veel minder nachtrust. In zulke tijden ondersteunt een TRIXXO poetshulp je graag.

Op pensioen

Wanneer je op pensioen gaat, wil je ook graag echt eens genieten van rust. Geen beter moment in je leven om enkele taken uit handen te geven en meer te gaan genieten van je welverdiende rust. De TRIXXO strijkhulpen gunnen jou deze rust en maken deze graag zo comfortabel mogelijk voor je.

TRIXXO Thuispartner

Blog

Deze maand verwelkomen we opnieuw zo’n 140 nieuwe collega-huishoudhulpen. Dit door de recente samenwerking met Bronwyn & Lanvin en Gonay Service.
  • juli 10, 2019
Op zondag 27 oktober 2019 nodigen jou uit in één van de Plopsa-parken voor een knallende familiedag. Dat kan niet anders dan één groot feest worden!
  • juli 2, 2019
Als trots van TRIXXO verdien jij een dikke dankjewel. Voor je kwaliteitsvol werk, elke dag weer. Om niet alleen de woning, maar ook de dag van de klant op te fleuren. Kortom, om altijd het beste van jezelf te geven.
  • juni 20, 2019