Thuispartner

TRIXXO Thuispartner

Thuis kan iedereen wel een paar handen exxtra gebruiken!

Als marktleider op vlak van dienstencheques in België is TRIXXO dé referentie als het gaat over huishoudhulpen. Voor meer dan 7.500 huishoudhulpen is TRIXXO Thuispartner een ideale werkgever. Wil je ook graag gezinnen helpen bij hun huishouden of heb je zelf nood aan een extra paar handen? Lees dan zeker verder.

Geniet meer van je kostbare vrije tijd, dankzij TRIXXO, jouw Thuispartner!

Over Huishoudhulp

Tijd voor duidelijkheid…
Wat is een huishoudhulp nu juist?

Onze huishoudhulpen kunnen diverse taken uitvoeren en maken zo het leven van meer dan 55.000 gezinnen veel aangenamer.

Vaak is er onduidelijkheid over welke taken huishoudhulpen wel en niet mogen uitvoeren. Hierbij is het gebruik van simpel boerenverstand essentieel.
Huishoudhulpen mogen niets doen wat hun gezondheid in gevaar kan brengen. Denk maar aan het beklimmen van ladders, het herstellen van technische apparatuur of het hanteren van onhygiënische producten.

Waar zijn ze dan het beste in?

Poetshulp

Onze huishoudhulpen zijn de ideale poetsvrouw of poetsman. Zij zorgen voor het verdwijnen van stof en het proper maken van heel het huis. Een zwabber, vaatdoek of dweil is hun niet onbekend. Bedden worden opgemaakt en heel je huis ruikt in een mum van tijd weer fris en alle oppervlakken in heel je woning blinken weer als vanouds. Zij beschikken over de helpende handen die u nodig hebt om wat meer vrije tijd te kunnen krijgen!

Strijkhulp

Geen zin om je overhemden, t-shirts, pantalons, etc te strijken? Laat het aan onze strijkhulpen over. Zij zorgen ervoor dat elke kreuk verdwenen is en je kleren weer zo goed als nieuw lijken.

Exxtra Bijverdienen

Totale ontzorging
bij TRIXXO.

TRIXXO was al actief in de dienstencheques met huishoudhulpen, in de thuiszorg, in HR en in opleidingen. Vanaf heden zorgt TRIXXO zelfs voor de totale ontzorging via ons klusjesplatform. Zoekt u een bijverdienste? Of zoekt u een tuinman, klusjesman of andere hulp in en rondom het huis Klik dan hier en schrijf je onmiddellijk in!

Thuispartner werken via dienstencheques

Huishoudhulpen van TRIXXO

Je betaalt 9 euro per uur, maar via de belastingen ontvang je een korting van 30%. Een uur kost je in werkelijkheid dus slechts 6,30 euro.

Hoeveel dienstencheques je kan bestellen per jaar? Dat is afhankelijk van uw gezinssituatie. Heb je nog nooit gewerkt met dienstencheques of wil je meer uitleg? Dan helpen wij je graag met de administratieve formaliteiten.

TRIXXO Thuispartner is er voor jou

TRIXXO Thuispartner heeft meer dan 7.500 huishoudhulpen
beschikbaar die je kunnen helpen in ieder stadium van je leven:

Heb je te weinig tijd voor het huishouden? Of wil je meer quality-time met je gezin? Onze huishoudhulpen zorgen graag voor een helpende hand in het huishouden!

Carrièretijger

Die weinige kostbare vrije tijd die je hebt wil je liever in je carrière steken dan in het huishouden… Daarom staat er een huishoudhulp van TRIXXO paraat!

Gezinsuitbreiding

Wanneer je gezin groter wordt, wordt je vrije tijd schaarser. Er komen veel extra taken op de proppen, en veel minder nachtrust. In zulke tijden ondersteunt een TRIXXO poetshulp je graag.

Op pensioen

Wanneer je op pensioen gaat, wil je ook graag echt eens genieten van rust. Geen beter moment in je leven om enkele taken uit handen te geven en meer te gaan genieten van je welverdiende rust. De TRIXXO strijkhulpen gunnen jou deze rust en maken deze graag zo comfortabel mogelijk voor je.

Over TRIXXO

TRIXXO in cijfers.

De groei van de TRIXXO groep kun je best zien aan zijn cijfers. Van 2005 tot nu is TRIXXO uitgegroeid tot een groot en sterk bedrijf. In cijfers wilt dat het volgende zeggen…

Aantal Huishoudhulpen
Aantal Klanten
Aantal Kantoren
Werknemerstevredenheids score
Klanttevredenheidsscore

TRIXXO Thuispartner

Blog

Als trots van TRIXXO verdien jij een dikke dankjewel. Voor je kwaliteitsvol werk, elke dag weer. Om niet alleen de woning, maar ook de dag van de klant op te fleuren. Kortom, om altijd het beste van jezelf te geven.
  • juni 20, 2019
Zin in een lekker vegetarisch gerecht? TRIXXO Home collega Ellen bezorgde ons haar recept voor heerlijke vegetarische zwarte bonen burgers.
  • mei 16, 2019