Thuispartner

TRIXXO Thuispartner

Thuis kan iedereen wel een paar handen exxtra gebruiken!

Als marktleider op vlak van dienstencheques in België is TRIXXO dé referentie als het gaat over huishoudhulpen. Voor meer dan 7000 huishoudhulpen is TRIXXO Thuispartner een ideale werkgever. Wil je ook graag gezinnen helpen met hun huishouden of heb je zelf nood aan een extra paar handen? Lees dan zeker verder.

Geniet meer van je kostbare vrije tijd, dankzij TRIXXO, jouw thuispartner!

Over Huishoudhulp

Wat is huishoudhulp nu juist?

Onze huishoudhulpen staan dagelijks klaar, voor zo’n 55.000 gezinnen over heel België. Naast poetsen, helpen onze trotsen van TRIXXO je graag met: de strijk, koken en boodschappen doen. Jij bepaalt zelf voor welke diensten je ons inschakeld, en op welke dag(en). Wij zorgen voor de rest.

Huishoudhulp

Heb je ook nood aan een paar helpende handen in het huishouden? Onze huishoudhulpen staan graag voor je klaar. Je kan onze hulp inzetten voor het schoonmaken van jouw woning, alsook voor hulp bij het strijken, het doen van de boodschappen of om te koken. Onze dienst werkt via dienstencheques, dat maakt het lekker voordelig.

Strijkhulp

Geen zin om je overhemden, t-shirts, pantalons, … te strijken? Laat het aan onze strijkhulpen over. Je kan hiervoor terecht in één van onze strijkateliers of bij onze huishoudhulpen. In beide gevallen betaal je met dienstencheques.

Thuispartner, werken via dienstencheques

Huishoudhulp via TRIXXO

Hoeveel dienstencheques je kan bestellen per jaar? En hoeveel deze dienstencheques kosten per uur? Dat is afhankelijk van uw gezinssituatie en woonplaats. Heb je nog nooit gewerkt met dienstencheques of wil je meer uitleg? Dan helpen wij je graag met de administratieve formaliteiten.

TRIXXO Thuispartner is er voor jou

TRIXXO Thuispartner heeft meer dan 7.000 huishoudhulpen
beschikbaar die je kunnen helpen in ieder stadium van je leven:

Heb je te weinig tijd voor het huishouden? Of wil je meer quality-time met je gezin? Onze huishoudhulpen zorgen graag voor een helpende hand in het huishouden!

Carrièretijger

Die weinige kostbare vrije tijd die je hebt wil je liever in je carrière steken dan in het huishouden… Daarom staat er een huishoudhulp van TRIXXO paraat!

Gezinsuitbreiding

Wanneer je gezin groter wordt, wordt je vrije tijd schaarser. Er komen veel extra taken op de proppen, en helaas veel minder nachtrust. In zulke tijden ondersteunt een TRIXXO poetshulp je graag.

Op pensioen

Wanneer je op pensioen gaat, wil je ook graag echt eens genieten van rust. Geen beter moment in je leven om enkele taken uit handen te geven en meer te gaan genieten van je welverdiende rust. De TRIXXO strijkhulpen gunnen jou deze rust en maken deze graag zo comfortabel mogelijk voor je.